Lørdag 27. mai 2017

O-treff

O-treff

2013:

2012:

2011:

I år arrangeres O-treff sammen med EM og junior-VM på Natrudstilen, Sjusjøen. Veteran-VM er også en del av årets O-treff. Det er klart for tidenes ski-o-fest i Norge!

2010:

2009:

O-treff supersprint og junior-vm uttak

Andre dag av o-treff var en supersprint preget av høy fart i tett løypenett. Løpet var i tillegg det siste av fire uttaksløp til junior-vm og uttaket ble offentliggjort i etterkant av dagens konkurranse. Les mer…

Hovedløpsvinnere i strålende vintervær

Det første Hovedløpet i skiorientering ble avgjort i en fantastisk vintervær på Natrudstilen, Sjusjøen lørdag 10. januar. Det var harde dueller i flere av klassene, og små marginer mellom medaljevinnerne. Les mer…

Diverse info:

Lagledermøte i forbindelse med Hovedløpet

For hovedløps-klassene inviteres det til lagledermøte fredag 9.januar kl 19.00.  Møtet holdes i tidtakerhuset på ski-stadion i Natrustilen. Vi oppfordrer alle klubber med løpere i HL-klassene til å stille på møtet. Det vil bli gitt informasjon om kart og løyper, start og målprosedyrer, værprognose mm.

Ekstra klasser søndag

På søndagens super-sprint har arrangøren opprettet klasser D/H13-16 samt D/H10-12 i tillegg til D/H-åpen og D/H17-20 som tidligere angitt. Det vil også bli benyttet stemplingsfrie poster på søndagens super-sprint. Løperne vil få utlevert nye brikker med borrelås til å feste rundt håndleddet på start søndag.

PM

PM for løpene vil bli utdelt på fredag i lagsposene fra kl.18.00