Lørdag 27. mai 2017

Perfekte forhold til Hovedløpet!

solvenabuOL Tønsberg og Omegn står som arrangør av Hovedløpet og NM stafett på Venabu 11-12. jan. Når det regner i lavlandet laver det ned snø her oppe på fjellet, kan løypeansvarlig og primus motor Tore Watterdal fortelle.

Mens det er en usedvanlig snøfattig vinter i store deler av Østlandet, er det på Venabu mye mer snø enn hva som er vanlig på dette tidspunktet på året. Endel nedbør og mye vind har gitt noen utfordringer før løypemannskapet, men vi blir fortalt at konkurransene vil gå i et jomfruelig terreng og byr på tekniske utfordringer såvel som fysiske. Løypene kommer til å gå i ei skråli som er stedvis litt bratt, men et omfattende nettverk av langrennsløyper gjør at alle kan ta seg lett fram. I tillegg blir alle løypene kjørt opp i god tid på forhånd så vi kan nesten garantere faste spor med mindre det snør natta før løpet, sier løypekjører Tore Watterdal.

Vi minner om påmeldingsfristen 6. januar.

http://eventor.orientering.no/Events/Show/3215

Venabu Fjellhotell gir spesialpris til ski-o løpere denne helga.

advert

Relaterte Artikler

Ingen kommentarer on “Perfekte forhold til Hovedløpet!”

Legg igjen en kommentar