Torsdag 21. juni 2018

De beste går ski-o

advert

Relaterte Artikler

2 Kommentarer on “De beste går ski-o”

 1. Veldig bra artikkel Sindre, det er viktig at man driver med en idrett fordi man synes det er gøy! Alle skal få lov til å holde på med det man liker fordi da vil man holde på med det lenge og det er bra for folkehelsa samt at de som synes det er skikkelig gøy risikerer å blir gode i denne og beslektede idretter.

  Jeg tror ikke trenden bare er at gode o-løpere går ski-o, men at gode o-løpere er gode skiløpere og vice versa fordi disse treningene er så komplementære samt at man unngår skader ved å løpe gatelangs hele vinteren.

  Hos oss i Jardar Langrenn prøver vi ihvertfall å bygge et miljø på tvers av idrettene som gavner alle. I gruppa har vi medaljevinnere i ski-o, hundekjøring, orientering, friidrett og jeg blir ikke overrasket om det kommer medaljer i vinterens Langrenns-HL…tanken er et stort inkluderende miljø som trener og har det artig sammen-i øyeblikket har vi 40 15-16 åringer som driver med dette og opplever at flere har kommet til i løpet av vinteren framfor falt fra!

  1. Takk for ros av artikkel.

   Helt enig i dine synspunkter. Jeg synes vi ser en stadig profesjonalisering av idretten generelt, på mange områder. Spesielt betenkelig synes jeg dette er på ungdoms- og juniornivå, der jeg tror nasjonen, idrettene og den enkelte utøver er tjent med variert og lystbasert trening og satsning.

   Smører du skiene dine selv i et junior-NM i langrenn blir du sett rart på. Det gjelder vel tildels også i hovedlandsrenn?

Legg igjen en kommentar