Lørdag 27. mai 2017

NM 2013 til Selbu

Selbuvotten (Foto: knitting iris med lisens CC BY-NC-ND.)

Bygda som kanskje er best kjent for mønsteret i votten over har tatt på seg å arrangere NM den kommende vinteren. Det melder Sør-Trøndelag orienteringskrets i en liten notis på sin hjemmeside. I spissen for arrangementet står Selbu OK, men de vil også få hjelp av IL Stjørdals-Blink. Dessuten vil tidligere landslagsløper Mattis Myhre ha ansvaret for løypene. Han vil også få hjelp av Norges ski-o-ener gjennom de siste årene, Marte Reenaas. Dermed skulle alt være duket for et suksessfullt NM.

NM vil bli arrangert 26. og 27. januar fra Selbuskogen skisenter som ligger drøye 50 minutts kjøring fra Trondheim. Løypesjef Myhre lover varierte utfordringer i bygda som har fostra langrennsløperne Berit Aunli og Grete Aunli Nykkelmo:

– Jeg var i terrenget og sonderte litt i fjor vinter. Det er et ganske tett nett av faste løyper nærmest stadion. Her får vi se hva vi klarer å få til av fortetting med snøskuter. I tillegg blir det nok god variasjon, områdene nærmest arena er ganske kupert mens det lenger ut er mange store flate og åpne myrer. Det vil helt sikkert bli en variasjon av tette og mer glisne løypeområder. KM stafett i orientering ble arrangert her i 2011. Løypene gikk da østover på noen store fine myrer som jeg også har en idé om at kan brukes.

Slik tenker løypeleggeren et halvår før arrangementet, samtidig som han legger til at det vil komme mer informasjon etterhvert som han sammen med arrangørklubben Selbu OK har fått lagt rammene for helga.

 


Vis større kart

 

advert

Relaterte Artikler

8 Kommentarer on “NM 2013 til Selbu”

 1. Hei,
  Blir det lagt ut noe terminliste snart, for Norge og Sverige?
  Etterlysning. Når kan det ventes?

  1. Storstilt comeback på gang Øyvind?

 2. Vil du sende meg en melding når det er blitt lagt ut? 😉
  Er ikke hver dag jeg besøker siden.

  1. Jobber med saken. Skal gi beskjed.

  2. Kan forøvrig anbefale å like Ski-o.coms Facebookside for å få beskjed om de ferskeste nyhetene:

 3. […] og 27. januar 2013 er det som tidligere annonsert duket for NM-helg med lang- og mellomdistanse på Selbuskogen. Nå har påmeldinga åpnet og […]

Legg igjen en kommentar