Tirsdag 24. mai 2016

Klarer Kvåle pallen sammenlagt?

I morgen onsdag starter årets siste verdenscuprunde. Denne gangen er det litt mindre eksotisk, da konkurransene går i nord-svenske Boden. Hans Jørgen Kvåle er Norges sterkeste kort i verdenscupsammendraget. Nå ligger han på fjerdeplass, kan han klare pallen sammenlagt?

Arrangøren har lovet live lyd og resultater fra alle distanser. Kanskje blir det også webkamera fra arena. I tillegg vil det blir GPS-tracking på helgens mellom- og ultralangdistanse. På sistnevnte er herreløypa 46 kilometer langs korteste veivalg. Livetjenestene blir tilgjengelige på denne verdenscuprundens hjemmeside.

Program

  • Onsdag 21. mars – Sprint
  • Torsdag 22. mars – Stafett
  • Fredag 24. mars – Mellom
  • Lørdag 25. mars – Finale: Ultralang fellesstart med doble verdenscuppoeng

Lenker

 

advert

Relaterte Artikler

Ingen kommentarer on “Klarer Kvåle pallen sammenlagt?”

Legg igjen en kommentar