Fredag 27. mai 2016

Sekundstrid i ungdoms-EM

Det ble tett da ungdoms-EM i går åpnet med sprint. I gutteklassen skilte det ikke mer enn 1:20 fra 15. plassen som Andreas Sølberg fikk og frem til vinneren i klassen. Jonas og Bjørnar ble henholdsvis 8. og 11. Mellom oss norske skilte det ikke mer enn 45 sek. Jonas og Andreas synes at løypenettet var for lett for deres del. Bjørnar synes løypenettet var fint og åpent. Alle tre klarte å rote litt hver og er ikke helt fornøyd med dagen, men ellers var de greit fornøyd.

Hos jentene ble det en god dag med Eldbjørg på en 6. og Synnøve på en 8. Jentene virket fornøyd med dagen. De føler begge at de går litt saktere enn de andre i klassen. Synnøve bommet ikke og hadde ikke mye å gå på. Eldbjørg hadde bommet litt og følte hun kunne gått en del fortere.

advert

Relaterte Artikler

Ingen kommentarer on “Sekundstrid i ungdoms-EM”

Legg igjen en kommentar