Fredag 27. mai 2016

Terminlister for 2011/2012

Endelig er terminlistene for sesongen 2011/2012 oppdatert her på Ski-o.com. Nytt av året er at vi gir dere både den svenske og den norske terminlista. Interessant å merke seg at førstnevnte foreløpig kun inneholder syv arrangementer, mens Sverige kan by på hele 61 terminlistefesta arrangement så langt. Her kan vi håpe at den norske terminlista vil bli noe fyldigere etterhvert.

Nytt er det også at vi nå viser de kommende arrangementene i Norge i en boks til høyre. Disse hentes rett fra Eventor takket være et tillegg skrevet til vår publiseringsløsning av et par ildsjeler i Nydalen SK. Forhåpenligvis kan vi etterhvert få på plass en tilsvarende boks også for Sverige.

Se terminlista »

 

advert

Relaterte Artikler

Ingen kommentarer on “Terminlister for 2011/2012”

Legg igjen en kommentar