Lørdag 27. mai 2017

Medaljerush i ungdoms-EM

Sigrid Ottestad Hansen og Andrine Benjaminsen.

Trass i beskjedne ambisjoner før mesterskapet, tok ungdommene halvparten av medaljene på langdistansen i ungdoms-EM på Natrudstilen og dessuten kom samtlige løpere blant de 11 beste. Med dette kan vi skryte av å være den delen av den norske troppen med flest medaljer. Ædda bædda senior!

Ekstra gratulerer til Sigrid Ottestad Hansen med 2. plass og Jonas Madslien Bakken og Andrine Benjaminsen med 3.plass. Videre kom Gunvor Hov Høydal på 4., Thorstein Wang på 5., Bjørnar Kvåle på 7., Trond Einar Moen Pedersli på 9. og Eldbjørg Narum på 11.

advert

Relaterte Artikler

2 Kommentarer on “Medaljerush i ungdoms-EM”

  1. Gratulerer til alle ungdommene med et flott ungdoms-EM. Dere skal bli harde å handskes med i årene fremover. Vi sees på ski-o løp på Stokke under NM 19 og 20 februar!

  2. Good morning,We do have avlaiibalty in March. Can I Check a specific date for you? The rates are per person 2-165.00, 3- 175.00 -Sun Thur., non-holidays. You can also find more info on our website

Legg igjen en kommentar