Torsdag 21. juni 2018

Söderlund klar for verdenscup i langrenn

advert

9 Kommentarer on “Söderlund klar for verdenscup i langrenn”

 1. Forteller vell litt om nivået i ski-orientering når de beste utøverne er over 3 min bak Hellner… menmen, med i OL det har de lyst til…

  1. Den analogien blir vel litt dårlig? Skiorientering er ikke det samme som langrenn…

   Blir vel litt som å skulle sammenligne tidene til verdens beste o-løpere med verdens beste på 10000-meter? Ville overraske meg om du ikke fikk en minst like stor prosentvis differanse.

   Forøvrig har langrennsløperne verdenscupåpning til helga, mens ski-o-løperne ikke har viktige løp før om to og en halv måned.

   Hvis du ikke har noe bedre å gjøre enn å rakke ned på ski-o, tror jeg sikkert du kan finne steder med flere som er enige med deg enn akkurat på ski-o.com. 🙂 Forresten, hyggelig at du leser ski-o.com selv om du ikke har noe troa på nivået i idretten.

 2. Ja du Hans, det er i hvert fall mindre enn de beste Norske o-løperne er bak verdenseliten på 10000 meter. Men du vil vel ikke ha orientering i OL heller.

 3. 3 min bak er bra det, det vitner om bra nivå i ski-o. Men sammenligninga med 10 000 meter er ikke helt rett, baneløping gir større differanser enn langrenn, hvertfall hvis du konkurrerer med afrikanere i løping.

  1. Ja, du har helt rett. Og man kan nok si at skiorientering er mer likt langrenn enn orientering er likt 10 000meter på bane. Selv om skiorientering vanligvis går den aller største andelen av tida i scooterspor.

   Å sammenligne epler og bananer har aldri vært enkelt, sånn er det ofte også å sammenligne ulike idretter.

 4. Å være 3 min bak på 15 km skøyting holder omtrent nivå for både det norske og finske verdenscuplaget i gällivare, som i tillegg er en kortere løype. Ikke verst for noen som ikke skal være i toppform før om 2,5 mnd

 5. Torgny Mogren ställde upp i SM i SkidO på hemmaplan i Åsarna en gång. Placering: Absolut sist och Torgny är egentligen O-löpare i grunden! Det är två olika sporter och det finns flera exempel på där personer som är i topp i såväl orientering som längdåkning blivit rejält ifrånkörda på SkidO.

  1. http://www.youtube.com/watch?v=qYk0-NHnnXc , glömde nämna Mogrens nivå på längd också…

   1. Dagens skönaste glasögon

Legg igjen en kommentar