Lørdag 27. mai 2017

Ski-o.com i ny drakt

Som den vante leser trolig har lagt merke til har ski-o.com blitt oppdatert med et nytt utseende og noe ny funksjonalitet. Hovedgrunnen til at sidene har fått en oppussing er behovet for å kunne presentere mer nyttig innhold, på en mest mulig ryddig måte. Nå er det opp til deg som leser å vurdere hvorvidt du er fornøyd med omleggingen.

Liker du det du ser? Eller var kanskje de gamle sidene mer tiltalende og du vil aller helst tilbake til det gamle? Legg igjen en kommentar med dine tanker om omleggingen, så får vi etterhvert avgjøre om dette kan bli et permanent design.

For de som ikke allerede har oppdaget det er noe av den nye funksjonaliteten i venstre kolonne de siste nyhetene fra World of O og OPN. Til høyre kan vi se en ny oversikt over de siste funksjonene. En siste forandring er en bedre kommentarfunksjon som åpner for å svare direkte under en spesifikk kommentar. Er det annen funksjonalitet du kunne ønske deg, er det selvfølgelig lov å legge igjen en kommentar om dette også!

Håper omleggingen faller i smak!

Norsk Skiorientering

advert

Relaterte Artikler

17 Kommentarer on “Ski-o.com i ny drakt”

 1. I Like!
  Dette var absolutt en oppgradering til det bedre, men jeg synes det ble litt «kjedelig» med så mye sort/grått. Et actionbilde på toppen av siden hadde også «freshet» opp litt.

  1. Flere som har ønska seg litt mer farger, vi får se om vi kan fikse litt på det etterhvert. Men tror ikke det blir før etter O-treff…

   Marte har et poeng nedenfor ang. actionbilder og dette rimer med Geir Nielsen sitt forslag om å sørge for et litt større bilder i den øverste saken til en hver tid.

   1. Avslutter du sesongen etter O-treff eller?

   2. Nei, men fram til det skal O-treff-banneret stå i headingen.

 2. Den nye siden ser virkelig bra ut. Ryddig og lett å finne frem. Actionbilder er det jo opp til oss alle å få publisert, så ser siden alltid fresh ut.

 3. Gratulerer med ny nettside, med lekkert og stilrent design! mvh Geir – OPN.no

 4. Dette ser veldig bra ut!

 5. Bra jobba! Burde ikke landslagets sponsorer også vises på denne siden, f.eks over siste kommentarer? Ellers nice!

  1. Som påpekt i mailen du fikk her om dagen er dette høyaktuelt…

   1. Derfor jeg svarte at jeg syntes det skulle være slik!

   2. Hvordan får jeg sånn fancy bilde foresten?? Finner det ikke under profil.. Vanskelig med WordPress?? Er også noen andre småting med webben som jeg skulle hatt hjelp til hvis du hadde hatt tid?

    En annen kommentar på nye ski-o.com er at jeg synes det nye shortcut ikonet er «rotete», likte bedre den gamle! hehe

   3. Ikonet hentes fra noe som heter Gravatar. Dette er en standard som brukes i mange blogger og som gjør at du ikke trenger å være registrert på ski-o.com for å få opp et bilde av deg.

    Får å legge inn en Gravatar gå til gravatar.com og koble et bilde mot din e-post-adresse. Da vil dette bildet også vises på andre sider hvor du skriver kommentarer med den samme e-post-adressen og dette er støttet.

 6. Va kul! Jag visste inte als det va möjligt!

  1. Fungerte jo ikke da!!

   1. Grattis! Va kul…

Legg igjen en kommentar